Type lokale Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering Areal 315 – 365 m2

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Beskrivelse

Grini Næringspark 10-12 består av 4 etasjer på tilsammen ca 9.000 kvm brutto leieareal. Utleier kan tilpasse og skreddersy lokaler etter leietakers ønsker og behov. Det er fleksible løsninger og mange muligheter på eiendommen. Her er det muligheter for å leie; kontor / showroom / kombinasjonslokaler / lager.

Ledig areal i eiendommen er for øyeblikket;

I 2. etasje (lokale 203) er det ledig 315 kvm. Dette lokalet holder en god standard og lokalet passer fint som kontor, showroom, lager eller eventuelt en kombinasjon. Det er enkel tilgang til vareheis og det er enkel varelevering via lasterampe og kjøreport som er i samme etasje som dette lokalet.

I U. etasje er det ledig 50 kvm lager. Det er enkel tilgang til dette lageret via kjøreport. Dette lokalet leies ut sammen med det ledige lokalet i 2. etasje.

Parkering

Det er rikelig med parkering på eiendommen både for ansatte og besøkende.

Adkomst

Eiendommen har en enkel adkomst fra Griniveien. Ca. avstand med bil; fra Oslo sentrum ca. 15 min., fra Røa ca. 5 min., fra Lysaker i underkant av ca. 10 min., fra Bekkestua ca. 5 min.

Det er bussholdeplass ved innkjøringen til næringsparken. Det er også bussholdeplass i Nordveien og ved Østerås senter.

Buss 235 er en ny ringlinje som kjører til og fra Østerås T via Østerås senter, Listua, Fossum og Eiksmarka. Buss 235 kjører hver halvtime i tidsrommet 05:00–24:00, men kun i en retning om gangen avhengig av hvor flest reiser. I rush tiden går det ekstra avganger hvert 15. minutt Østerås–Listua–Ila.

Bussens ruteplan korresponderer med avgangstidene på Østerås t-bane slik at det ikke skal bli noen form for ventetid.

Det er gangavstand fra Østerås T-banestasjon og fra Østerås senter.

Det er gangavstand fra Østerås T-banestasjon og fra Østerås senter.

Beliggenhet

Grini Næringspark ligger i Bærum øst, langs Griniveien. Grini Næringspark er et etablert næringsområde med butikker, kontorer og lagerlokaler. Området er i stadig utvikling med kontorbygninger, lager og større forretningskjeder. Det ligger golfbane på andre siden av Griniveien. Grini Næringspark består av totalt 17 næringseiendommer med totalt areal på over 60.000 kvm.

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet med 5 minutters kjøretid fra Røa, umiddelbar nærhet til Østerås kjøpesenter, 5 min fra Bekkestua senter, under 10 min fra Lysaker og ca. 15 min fra Oslo sentrum.

Griniveien er en av hovedinnfartsårene mellom Oslo og Bærum og det passerer gjennomsnittlig ca. 11.000 biler hver dag på Griniveien. Eiendommen har en enkel adkomst fra Griniveien.

Standard

God standard i lokalene og på eiendommen generelt. Bygget er godt vedlikeholdt og har ny fasade av 2017. Lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Det er mange fleksible løsninger for eiendommen og mange muligheter.

Bygget er tilknyttet fibernett fra flere aktører. Leietaker kan velge fibernett fra Telenor, Powertech og Broadnett.

Det er balansert ventilasjon med kjøling og ettervarme, samt elektriske panelovner for tilleggsfyring.

Michael Færden
Tiger Eiendomskompetanse AS
Mobil 92 22 47 77
Epost: mf@tigereiendom.no