Type lokale Kontor, Lager/logistikk Byggeår 1986
Areal ca 100 m2 Renovert år 2005
Antall p-plasser 6 Overtakelse 01.01.2020
Etasje 2

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Beskrivelse

Flotte, lyse kontorer i byggets 2. etg.
Lokalene består av 4 romslige cellekontorer, fellesområde, kjøkken og toaletter.

Mulighet også for leie av lager i 1. etasje.

Innendørs parkering i parkeringsanlegg tilbys for kr. 7.200.- pr år pr.plass.

Mulighet for trening på EVO Treningssenter i Grini Næringspark til rabattert pris!

Representativt bygg av førsteklasses kvalitet på ca 16.000 kvm med mange forskjellige leietagere. Bygget er opprinnelig oppført som importhovedkontor for BMW i Norge. Det er stort innendørs garasjeanlegg med plass til 130 biler, og med ca 120 utendørs parkeringsplasser for kunder, gjester og besøkende.

Adkomst

Bil:
Fra Oslo Sentrum – 15. min
Fra Røa – 5 min
Fra Lysaker – 10 min
Fra Bekkestua – 5 min
T-bane/Buss fra Oslo Sentrum:
T-bane til Østerås, deretter buss til Østerås senter, ca 17. min.

Gangavstand fra Østerås senter

Beliggenhet

Grini Næringspark ligger i Bærum øst, langs Griniveien, mellom bebyggelsen og marka. Næringsparken har meget gunstig beliggenhet for deg som bor i Oslo vest eller på vestsiden av Oslofjorden. 5 minutter med bil fra Røa, 10 minutter fra Sandvika og 15 minutter fra Oslo sentrum. God adkomst for transportørerer fra Store ringvei, E 18 og E 16.

Grini Næringspark huser i dag flere kjente merkevarer i sine handelsbygg, der Grini Næringspark 1 blant annet huser Møbelringen, Europris, Kid Interiør og Østerås Bilsenter hvilket er flaggskipforretning for Mazda i Norge. Andre leietakere i Grini Næringspark 1 er blant annet Hennig-Olsen Is, Evo Fitness og Flügger Farge.

Næringsparken huser også blant annet Plantasjen, Italian House, Jysk, Leo´s Lekeland, Mobalpa, og ikke minst Baker Hansens flotte fabrikksutsalg.

Grini er et etablert næringsområde med butikker, kontorer og lager, slik det også er for denne eiendommen i Grini Næringspark på Østerås.

Standard

Eiendommen holder en høy standard.

Ventilasjonsanlegg og med individuell temperaturstyring i hvert enkelt kontor, kjøletak og kontorfronter i tre/glass. De enkelte kontorseksjoner med både cellekontorer og åpne rom, har flislagt toalettkjerne, kjøkken etc. Det er tilgang til bredbånd til eiendommen, som også har en god og sikker strømforsyning.
Vi kan også tilby små separate lager. Eiendommen har adgangskontrollanlegg. Innendørs parkering for 130 biler.

Innhold

De enkelte kontorlokalene holder meget god standard med bl. a. individuell temperaturstyring og høy kvalitet på utforming.

Nicolai Rasch
Bjerch & Krefting AS
Mobil 915 56 363
Epost: nicolai@bjerch.no